Οριστική τοποθέτηση εκπαιδευτικών που βρίσκονται στη Διάθεση του ΠΥΣΠΕ κλ. ΠΕ05 – Γαλλικών, ΠΕ07 – Γερμανικών, ΠΕ08 – Καλλιτεχνικών Μαθημάτων και ΠΕ86 – Πληροφορικής σε οργανικά κενά και αμοιβαίες μεταθέσεις εκπαιδευτικών για το σχολικό έτος 2018-2019.

Ανακοίνωση οριστικών τοποθετήσεων εκπαιδευτικών κλάδων ΠΕ05 – Γαλλικών, ΠΕ07 – Γερμανικών, ΠΕ08 – Καλλιτεχνικών Μαθημάτων και ΠΕ86 – Πληροφορικής. Πατήστε εδώ.

Δείτε τον πίνακα εδώ.

Ανακοίνωση οργανικών κενών και πρόσκληση αιτήσεων οριστικής τοποθέτησης εκπαιδευτικών κλ. ΠΕ05 – Γαλλικών, ΠΕ07 – Γερμανικών, ΠΕ08 – Καλλιτεχνικών Μαθημάτων και ΠΕ86 – Πληροφορικής για το σχολικό έτος 2018-2019

Δείτε την πρόσκληση εδώ, τον οριστικό πίνακα εδώ, τα οργανικά κενά ειδικοτήτων εδώ και κατεβάστε την αίτηση εδώ.

Φεστιβάλ Μαθητικής Δημιουργίας.

Η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, μέσω του Γραφείου Σχολικών Δραστηριοτήτων, διοργανώνει Φεστιβάλ Μαθητικής Δημιουργίας σε όλο το Νομό Τρικάλων. Τα Φεστιβάλ Μαθητικής Δημιουργίας πραγματοποιούνται στο πλαίσιο των γιορτών μαθητικής δημιουργίας οι οποίες τελούν υπό την έγκριση του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων και εντάσσονται σε μια σειρά δράσεων και συνεργασιών που έχει αναπτύξει τα τελευταία χρόνια η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Νομού Τρικάλων με Δήμους, Συλλόγους, Οργανισμούς και Οργανώσεις προκειμένου να συνδεθεί η σχολική ζωή με τις τοπικές κοινωνίες. Στόχος των Φεστιβάλ είναι η καλλιέργεια πολιτισμικής συνείδησης καθώς και η σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ των μαθητών και αυριανών ενήλικων πολιτών.

Η έναρξη θα γίνει στις 6 Ιουνίου 2018, στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Πύλης με το Φεστιβάλ της Πύλης, το οποίο τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Πύλης και θα συμμετάσχουν σε αυτό 6 σχολεία.

Στις 11 Ιουνίου 2018 ακολουθεί το Φεστιβάλ των Ταξιαρχών, το οποίο τελεί υπό την αιγίδα του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων και θα συμμετάσχουν σε αυτό 11 σχολεία.

Στις 12 Ιουνίου 2018 θα πραγματοποιηθεί το Φεστιβάλ της Καλαμπάκας, στην Κεντρική Πλατεία της πόλης, τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Καλαμπάκας και θα συμμετάσχουν σε αυτό 7 σχολεία.

Στις 13 Ιουνίου 2018 θα πραγματοποιηθεί σε τρία σημεία ταυτόχρονα (Κεντρική Πλατεία, Μουσείο Τσιτσάνη, Μύλος Ματσόπουλου) το Φεστιβάλ των Τρικάλων το οποίο τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Τρικκαίων και θα συμμετάσχουν σε αυτό 25 σχολεία.

Όλα τα  Φεστιβάλ θα πραγματοποιηθούν από 8:30 μέχρι 11:00 το πρωί.

 

Εγκύκλιος προϋποθέσεων και διαδικασιών α) για την έγκριση παράλληλης στήριξης-συνεκπαίδευσης β) για την έγκριση στήριξης από Ειδικό Βοηθητικό Προσωπικό και γ) για την έγκριση στήριξης από Σχολικό Νοσηλευτή μαθητών /τριών, για το διδακτικό έτος 2018-2019.

Κατεβάστε την εγκύκλιο εδώ.